30.11.2017. 10:35
2
Profesorica u kostimu Djeda Mraza zvala đake na seks: Dok je jednog dana čekala učenika, stiglo joj je iznenađenje
Udata nastavnica hemije u srednjoj školi iz Oklahome, Hanter Dej (22), optužena je za silovanje nakon što je ulovljena u seksualnom odnosu sa svojim maloljetnim učenikom.

Nastavnica srednje škole Jukon uhvaćena je 15. novembra u pažljivo organizovanoj operaciji tamošnje policije.

Istraga o ponašanju nastavnice Dej započela je nakon pritužbi roditelja koji su počeli da sumnjaju da se upustila u nedoličnu vezu s njihovim sinom.

Roditelji mladića stigli su u kancelariju policijskog načelnika s mobilnim svoga sina i zatražili forenzičko vještačenje njegovog sadržaja. Istražiteljima su otkrili da su već pronašli poruke i golišave fotografije na uređaju i da su zabrinuti da je već došlo do seksualnog odnosa između nastavnice i njihovog sina.

Forenzičkim vještačenjem telefona otkriveno je da su učenik i njegova učiteljica već seksualno opštili i da su dogovarali novi susret u njenoj kući 15. novembra radi još jednog seksualnog druženja.

Uz pomoć telefona maloletnika kontaktirali su učiteljicu glumeći njenog ljubavnika i upitali su je važi li još uvijek dogovor. Odgovorila je "da" požurujući učenika da dođe što prije, jer bi se njen muž, takođe nastavnik u školi Yukon, mogao ubrzo vratiti s posla.

Kada su policijski istražitelji stigli do njene kuće poslali su joj poruku da su pred vratima. "Vrata su otključana, kao i obično", napisala im je.

 

Kada su ušli unutra zatekli su 22-godišnju učiteljicu u dnevnoj sobi na kauču s upaljenim svijećama. Na sebi je imala majicu s božićnom tematikom, mačka s kapom Djeda Mraza i kratke pantalone.

Odmah su joj otkrili razlog njihove posjete, a navodno je nprofesorka sve priznala. Takođe im je ispričala da je učeniku slala fotografije sebe u donjem vešu, a on joj je poslao fotografije svojih genitalija.

Hanter Dej odvedena je u istražni zatvor pod optužbom za silovanje, posjedovanje dječije pornografije i seksualnog zavođenja maloljetnika uz pomoć tehnologije. Odredili su joj kauciju od 85.000 dolara.


(Admir Oručević)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.