10.12.2017. 20:45
1
Ryan ima samo šest godina, a ove godine je zaradio 11 miliona dolara
Ryan , šestogodišnjak koji na Youtubeu vodi kanal „Ryan ToysReview”, ove godine je zaradio 11 miliona dolara raspakujući igračke, piše Forbes.


Ryan se pojavio na listi jutjubera koji su najviše zaradili 2017. godine, a kako je prenosi ovaj list, dječak je zauzeo osmo mjesto za zarađenih 11 miliona dolara.

Kanal su pokrenuli njegovi roditelji 2015. godine, a oni ujedno snimaju i produciraju emisiju.

Tako je Ryan za samo dvije godine došao do 10 miliona pratilaca.

Počelo je tako što je dječak obožavao da gleda recenzije igračaka na Jutjubu, a onda je upitao roditelje da li bi mogao i on da proba to da radi.

Proslavio ga je snimak u kojem otvara ogromno jaje puno igračaka, a koji je pregledan više od 800 miliona puta, piše CDM.

(Amila Alijagić)

Ryan
1
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.