29.12.2017. 12:39
4
"Kaže ona meni: 'Ne plešem ja s djetetom'. Pa nisi, rekoh, valjda trudna? Kad mi je zveknula šamarčinu"
Kraj je 2017. godine, a kako to obično biva, na kraju svake godine se sumiraju rezultati u prethodnoj godini.

Tako smo odlučili da napravimo kolaž sa najupečatljivijim izjavama iz 2017. godine koje su za Source.ba portal izjavili sportisti, treneri, navijači, sportski radnici i novinari.

U našem novogodišnjem sportskom kolažu su se našla imena kao što su: Narcis Nale Omeragić, Džanan Musa, Almedin Brico Begić, Damir Krupalija, Džemal Berberović, Sejo Bukva, Sinan Sinanović, Muhamed Bikić, Ivan Tatomitrović, Admir Adžem, Imer Pezo, Faruk Hadžibegić, Amar Osim, Nikola Nikić, Dževad Poturak i Adnan Redžović.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelji Ramiz Uzunović, Alen Alilović i Almir Biber
Montaža: Almir Biber

4
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.