22.3.2018. 22:45
0
Skrivena kamera uhvatila psa kako radi nešto što nikako ne bi smio
Ljubimcima je omiljeni hobi guranje njuškica u našu hranu i pića. Svi dobro znamo poglede koji govore: "Molim te, daj mi samo griz!" i "Ja bih samo jedan gutljaj!".

Neki vlasnici uspjeli su naučiti svoje pse i mace da se ne smiju motati oko stola za vrijeme jela, a neki su odustali od toga. No, svaki vlasnik ponekad popusti i da svom ljubimcu nešto što se baš i ne bi trebalo naći na njegovom meniju.

Pas iz videa dirao je zabranjeno voće. Njegova je vlasnica radila za laptopom, a na noćnom ormariću ostavila je kafu, prenosi Avaz. 

Kada je izašla iz prostorije, pas se nije mogao suzdržati i popio je malo tog energetskog napitka. Kasnije se pravio da se ništa nije dogodilo, a nadamo se da mu kofein nije udario u glavu te da nije previše izmorio svoju vlasnicu. 

(Ajla Hurko) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.