15.5.2018. 15:20
0
Žena mislila da je kupila štene tibetanskog mastifa, ispostavilo se da je ljubimac medvjed
Jedna kineska porodica dvije je godine bila uvjerena da je njihov ljubimac pas, no onda su otkrili da se zapravo radi o – crnom medvjedu.
Su Jun iz kineske provincije Junan mislila je da je kupila štene tibetanskog mastifa, no postala je sumnjičava kada je životinja počela hodati na dvije noge.

Također je bila iznenađena količinom hrane koju je "štene" moglo pojesti – njegovi dnevni obroci sastojali su se od kutije voća i dvije kante rezanaca.

- Što je više rastao, to je više izgledao kao medvjed - rekla je Jun za China News.

- Ja se pomalo bojim medvjeda – dodala je.

Porodica ga je kupila za vrijeme odmora 2016. godine.

Životinja je identificirana kao azijski crni medvjed, koji je inače ugrožena vrsta. Na crnom tržištu njegova cijena doseže i nekoliko hiljada dolara, prenosi Avaz. 

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.