7.10.2018. 15:34
0
U džepu kaputa našao loto listić od milion dolara kupljen 10 mjeseci ranije
Gregorio de Santis iz Montreala doživio je šok kad je u džepu kaputa pronašao listić od lutrije kupljen 10 mjeseci ranije.

On je na nagovor sestre otišao da čisti ormar i profitirao jer mu je listić donio 1,35 miliona dolara.

“Kad je otišao da potvrdi listić, mislio je da bi brojka na ekranu mogla iznositi 1.750 dolara”, izjavio je službenik lutrije u Quebecku o velikom danu De Santisa.

“Kad je shvatio koliko je dobio, kaže kako mu je gotovo stalo srce”.

De Santisova sestra savjetovala ga je da je vrijeme da pregleda ormar i odvoji staru odjeću, i da je da u dobrotvorne svrhe.

Tada je naišao na listić lutrije koji je kupio u decembru 2017. godine.

“Nikada ne bih pregledao taj ormar bez nje!”, rekao je.

De Santis, koji je od sedamdesetih godina igrao lutriju, osvojio je manji dobitak od 4.000 kanadskih dolara početkom 2000. godine.

Osvojenim novcem planira da poveća penzijsku štednju, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

LotoListic
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.