12.12.2018. 15:08
0
Vjerni pas danima čekao gazdu ispred bolnice
Pas Šeri iz Repevka u Rusiji, ovih dana je postao novi simbol za ljubav i odasnost, a sve to zahvaljujući upornosti i želji da bude uz svog vlasnika u njihovim najtežim trenucima.

Kada je gazda Dimitri otišao u bolnicu, njegov pas Šeri nije želio da ga napusti. Stajao je pred ulazom danima, bez pomjeranja, iako je temperatura bila ispod nule.

Dimitrijeva žena, Svetlana, pokušala je da Šerija povede kući, ali ni njoj nije pošlo za rukom da je pomjeri od bolnice ispred čijih vrata je provela nedjelju dana koliko je trajao Dimitrijev period liječenja, prenosi CDM.

Ovaj “ruski Hačiko” kako su ga mediji prozvali, odan je pratilac Dimitriju, i nikada se ne odvaja od njega, svuda ga prati i veoma je odan pas.



(Lejla Trle) 

PasRusija
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.