14.12.2018. 15:41
1
Frejmić - savršen poklon koji će oduševiti Vas i Vaše najdraže
Najljepši dio godine dolazi uskoro! Vrijeme je praznika i sve nas muči ista misao – šta pokloniti dragim ljudima?
Ako ste umorni od višesatnog traganja po trgovinama kako bi pronašli idealan poklon donosimo vam nekoliko ideja za savršeni personalizirani dar koji ćete staviti ispod bora za svoje najdraže. 



Možda biste ove godine mogli napraviti neki iskorak i osim slatkiša, kapa, rukavica, šalova, setova s proizvodima za njegu tijela pokloniti nešto drugačije. Mi imamo pravo rješenje za vas! 



Vaše je samo da se javite putem Frejmić Facebook i Instagram stranice, gdje će vam uz mnogo ljubavi i prstohvat praznične čarolije kreirati najljepše Frejmiće.



Ove godine poklonite nešto personalizirano i zaista posebno.



Budite Djed Mraz, probudite najljepše emocije i obradujte svoje najbliže!
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.