22.6.2019. 14:13
0
Sve za ljubav: Pretvorio vrt u pravi tropski raj da bi se njegova supruga mogla odmarati
Chris Lodge je svojoj supruzi Sharon Lodge izgradio havajski tropski raj u bašti, a za to su mu bile potrebne dvije godine napornog rada i skoro 40 hiljada eura koje je ulagao u materijale.

Chris i njegova supruga Sharon šest godina nisu otišli na odmor. Ovaj projekt je započeo 2017. godine jer je želio da njegova supruga ima mjesto na kojem se može odmarati od obaveza oko posla i bolesnog psa.

Vrijedno je radio svakog vikenda, a rezultati su veoma impresivni. Njih dvoje ističu kako je rezultat vrijedio svakog centa.

- Voljeli smo da idemo na odmore, ali sada vodimo velike poslove i mnogo radimo. Nismo imali vremena putovati u posljednjih šest godina. Naš pas ima zdravstvene probleme zbog kojih ga ne želimo i ne možemo napustiti - kazao je Chris.

Sada idu na odmor koji vole i zaslužuju, a on im je bliže nego ikad.

- Dok boravite u ovom vrtu, imate osjećaj kao da ste na drugoj strani svijeta. Nikada ne biste pretpostavili da ste u vrtu u Velikoj Britaniji - kaže Chris, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

VrtSupruga
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.