4.10.2019. 21:54
0
Od beskućnika do milionera
Kada vidite ovog čovjeka, nikada ne biste pomislili da je nekada bio beskućnik. Riječ je o čovjeku po imenu Khalil Rafati koji danas ima 46 godina. Sada je bogat i uživa u milionima. Ipak, nije uvijek tako bilo.

Prije 13 godina, ovaj čovjek je bio zavistan od droge i bio je beskućnik. Tada mu je pomogao jedan prijatelj koji ga je ubijedio da pokrene posao sa prirodnim sokovima. Khalil je počeo da prodaje prirodne sokove, a uskoro proširio posao.

Prvo je pravio sokove u rehabilitacionom centru gdje je boravio, a kasnije osnovao kompaniju “Sunlife organics”.

Ubrzo su svi čuli za njega, a toliko je postao tražen da je otvorio lanac barova. Radnici kažu da ih dobro tretira i zadovoljni su.

Khalil tvrdi da nikada neće zaboraviti gdje je bio i ko mu je pomogao da se izdigne.

Poznate ličnosti posjećuju njegove barove, tako i Anthony Kiedis iz benda “Red Hot Chili Peppers”, ali i Arnold Schwarzenegger, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.