26.10.2019. 8:21
0
Pique javno objavio broj mobitela i dobio 20 hiljada poruka
Fudbaler Barcelone Gerard Pique javno je objavio svoj broj mobitela i u kratkom je vremenu dobio 20 hiljada poruka.

"Radim s Davis Cup timom. Za sve što želite pitati, evo vam moj broj telefona", napisao je Pique na Twitteru, a fanovi su ga zatrpali brojnim porukama.

Pique se zalagao za novi format Davis Cupa koji će prvi put biti predstavljen u Madridu na finalu od 18. do 24 studenog, gdje će Hrvatska u skupini protiv Rusije i Španije braniti naslov prvaka.

Španski nogometaš uložio je puno novca u tenis i postao glavni čovjek Davis Cupa, piše Index.hr.

Piqueovu su ideju između ostalih podržali i Rafael Nadal, Andy Murray te Novak Đoković:

"Ovo je takmičenje posljednjih godina jako statično. Ništa se nije promijenilo, a ideja iza koje stoji Pique je jako zanimljiva i siguran sam da bi natjecanje postalo zanimljivije", rekao je Rafael Nadal, a Đoković je dodao:

"Iako ne poznajem Gerarda, svakako podržavam ovaj projekt jer donosi nešto novo. Lijepo je vidjeti da neki od najboljih nogometaša svijeta pokazuju zanimanje za naš sport i siguran sam da to može donijeti samo dobre stvari."


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.