26.11.2019. 22:13
0
Bacili iz helikotera iPhone 11, Samsung S10 i Nokiju 3310: Šta mislite koji je ostao čitav?
Tri mladića sa YouTube kanala How Ridiculous su se odlučili na jedan zanimljiv test, koji je za svega četiri dana gledalo više od milion pretplatnika.

Naime, trojac je iz helikoptera s visine od 300 metara bacili legendarnu Nokiju 3310, iPhone 11 i Samsung S10 te tako vidjeti koji telefon je čvršći.

Treba naglasiti da su iPhone ostavili u zaštitnoj maski prije izvođenja ovog eksperimenta.

Prvo su bacili iPhone koji je na tlu završio s razbijenim zadnjim dijelom, no čini se da nije bilo problema u njegovom funkcioniranju

- To je to. Slomljen je, ali ne mogu vjerovati da i dalje radi, to je ludo - rekao je oduševljeni YouTuber.

Nakon toga su bacili i Nokiju koja je opravdala svoju reputaciju neslomljive i nakon pada s 300 metara nije imala nikakva oštećenja. Čak su na njoj uspjeli odigrati rundu kultne Zmije.

- To je nevjerovatan rezultat. 300 metara! Molim pljesak za ljude koji proizvode mobitele - zaključili su oni, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.