18.1.2020. 18:55
1
Cura postala hit zbog odgovora na pitanje koja je omiljena Popajeva hrana
Žena je pogrešnim odgovorom na laganom pitanju u kanadskoj inačici obiteljskog showa Family Feud propustila osvojiti 10.000 dolara. No njezin krivi odgovor postao je viralan i donio joj besplatnu hranu u vrijednosti od 10.000 dolara.

"Jednostavno. Jedno pitanje. Samo jedan odgovor. Ko pogodi, igra za 10.000 dolara. To je to. Ko pogodi pobjeđuje", rekao je voditelj Gerry Dee dvjema takmičarkama prošle sedmice. "Koja je omiljena hrana Popaju?" bilo je pitanje.

Takmičarka Eve Dubois uspjela se prijaviti brže i ispalila - piletina, a njezin ples scenu je napravio još smješnijom. "O moj Božeeee", čuje se neko iz njezine porodice u pozadini.

Svi drugi izgleda da su znali kako se radi o popularnom crtanom liku, mornaru Popaju, a ne o američkom lancu pohane piletine.

Logan Tomlin, njezin protivnik, odmah je odgovorio točno. "Špinat, Gerry", rekao je.

Iako je Dubois propustila osvojiti 10.000 dolara, Popeyes joj je ponudio besplatnu hranu u istoj vrijednosti, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.