18.2.2020. 9:29
0
Objavio video s radnog mjesta i odmah dobio otkaz: Ovo je odvratno
Mladić zaposlen u restoranu brze hrane Wendy u američkom Greenvilleu dobio je otkaz nakon što je na TikToku objavio video s radnog mjesta.

Na snimci je vidljivo da se mladić kupa u sudoperu kuhinje restorana.

“Kao da sam u vrućoj kupki. Samo uživam u životu, šefe”, rekao je mladić dok ga je kolega snimao u ritualu koji je sablaznio mnoge.

Video je izazvao bijes i zgražanje klijenata i vlasnika restorana, a glasnogovornik tvrtke Team Schostak u čijem je vlasništvu Wendy poručio je da je tvrtka mladiću odmah ustupila otkaz.

“Ponašanje zaposlenika u potpunosti je neprihvatljivo i protivi se našim standardima i pravilima. Nakon saznanja o ovoj situaciji restoran je bio saniran, a svi umiješani zaposlenici su kažnjeni”, poručili su iz restorana.

Snimku je na TikToku objavio mladić internetskog imena @paulkash2 , a u kratkom vremenu postala je viralni hit. Na svom Facebook profilu podijelio ju je Connor Somerfield, šokiran onim što je vidio, i učinio dostupnom većem broju ljudi, prenosi Fokus.

Želim samo upozoriti sve da ne idu u restoran Wendy u Greenvilleu. Ovo je odvratno”, napisao je Connor u objavi.



Jedan je komentator primijetio da ostali zaposlenici ubacuju suđe u sudoper te ga peru dok se mladić kupa u toj istoj vodi.

“Ovo nikako nije u redu”, zaključio je drugi komentator.

Video je ubrzo uklonjen s TikTok platforme.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.