9.8.2020. 20:46
0
Rodila je kćer i onda je stigao šok: Ovo niko nije očekivao
Lyndsey Atlice (30) iz Wisconsina, koja već ima sina Djanga, jedva je čekala svoj porod kako bi napokon upoznala svoju prvu kćerkicu.

Međutim, doživjela je pravi šok kada je dvije minute nakon što je rodila svoju prvu kćerkicu Adu Maze, stigla njezina sestra blizanka Billie June.

Zbunjeno je gledala svog supruga Wesleya (33) jer se druga beba nije pojavila ni na jednom ultrazvuku i jednostavno to nije očekivala, piše The Sun.



Foto: Caters News Agency/Lyndsey Altice
"Odmah sam bila sumnjičava kad je Ada izašla tako mala, prošlu trudnoću dijete mi se rodilo dva puta teže, tako da mi nije bilo jasno zašto je tako sićušna", rekla je Lindsey.

Dodala je da ne postoje riječi kojima bi mogla opisati to što je umjesto jednog rodila dvoje djece.

U šoku je bio i njen suprug kao i njena sestra.

"Moj suprug je bio u šoku, moja sestra je slikala i mislim da niko od nas nije imao pojma kako se osjećati. I ja sam bila u čistom šoku. Imala sam milion misli. Sigurno sam postavila svjetski rekord koliko puta netko može vikati 'oh moj bože' u roku od deset 10 minuta", našalila je Lindsey.

Ističe da ništa ne bi mijenjali i da su jako sretni.

Njena trudnoća nije pokazala znakove da u njoj u bilo kojem trenutku raste drugo dijete. Dobila je čak i snimak ultrazvuka, a nakon što je rodila dijete pregledala ga je i još uvijek nije mogla vidjeti drugo dijete.

Za Lindsey je to bilo jedno od najvećih i najboljih iznenađenja koja je ikad doživjela.

 
SADPorod
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.