17.10.2020. 20:45
0
Testirajte svoja zapažanja: Koliko detalja možete primijetiti za samo jednu minutu
Ukoliko volite mozgalice i smatrate da imate vrlo veliku sposobnost prijećivanja detalja, ovo je izvrsna prilika da provjerite svoj talent.

Dobro posmatrajte ovu fotografiju 60 sekundi i trudite se da zapamtite svaki detalj, jer slijede pitanja na koja treba odgovoriti.

 

Nakon tih 60 sekundi i nakon što pročitate pitanja, ne smijete ponovo pogledati sliku. Testirajte se i provjerite na koliko pitanja ste uspjeli dati odgovor.

Pitanja su sljedeća:

Koliko je ukupno ljudi učestvovalo u nesreći?
Koje su boje i jedna i druga kola?
Koju je povredu zadobio čovjek na zemlji?
Koji se predmeti nalaze na zemlji?
Koji je broj registracione tablice na kolima?
I, kako ste se snašli?

Ako ste zaista odgovorili tačno na sva pitanja, onda pakujte kofere, velika je šansa da je nova adresa za vašu karijeru Federalni istražni biro (FBI).

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.