3.12.2020. 22:25
0
Test koji otkriva kako funkcioniše vaš um
Recite nam šta vidite na slici, a mi ćemo vam reći kako vam radi mozak. Kažu da samo genijalci u kratkom roku uoče tri različita motiva.

Evo šta vaš odgovor znači.

Profil žene s crvenim usnama

Imate vrlo jak karakter i vedra ste osoba. Život vam je dao mnogo iznenađenja i poteškoća, ali naučili ste da ih riješite. Važno vam je da budete uspješni u društvu, a u poslovnom svijetu biste vjerovatno bili vrlo dobar dizajner.

Kokoška

Vaš mozak ne funkcioniše na tipičan način, stvari vidite “izvan okvira”. Volite da proučavate šta pozitivno utiče na vaš život. Strpljivi ste i dobro vam ide matematika, prenosi CDM.

Profil muškarca

Čestitamo, vi ste genijalac! Vaš mozak brzo pronalazi rješenja. Kreativna ste osoba koja vrlo lako zapaža stvari koje drugi ne vide. Ljudi poput vas uspjet će u bilo kakvom poslu jer će uvijek znati da izvuku ono najbolje.


(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.