7.6.2021. 20:55
0
Ženi nakon 46 godina vraćen izgubljeni novčanik
Ženi iz kalifornijskog grada Venture je vraćen novčanik, koji je izgubila na spoju prije više od 40 godina.

Radnici su tokom obnove starinskog kina Majestic Ventura Theater pronašli crveni novčanik na neobičnom i teško pristupačnom mjestu. U novčaniku su pronađene karte, fotografije i vozačka dozvola, koja je, jasno, davno istekla. Jedan od radnika je na društvenim mrežama objavio pronalazak novčanika kako bi se što lakše pronašla vlasnica.

Nakon što je žena primila novčanik u ruke, vratila su se stara sjećanja. Za medije je otkrila kako neki od njenih prijatelja na fotografijama više nisu među živima. 

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.