7.7.2021. 18:20
1
Muškarac u Meksiku došao potpisati razvod braka, poveo i orkestar da proslavi
Neimenovani muškarac iz Meksika odlučio je razvod braka propratiti dovođenjem orkestra ispred matične kancelarije u kojoj je stavio potpis kojim je okončao ljubavnu priču.

Prizor je zabilježen u meksičkoj saveznoj državi Coahuila, a ovaj muškarac je ispred kancelarije stigao nasmijan i raspoložen za pjesmu.

Od svirača je tražio da svečani čin isprati hitom "Cabron y Vago" (Gad i propalica), a snimci svjedoče da je u kancelariji bio sretan kao malo dijete zato što ponovo postaje slobodan čovjek.

Tamošnji mediji nažalost nisu uspjeli saznati kakva ga je tuga natjerala da razvod braka proslavi kao ponovno rođenje, kao ni to da li je možda i njegova bivša draga raskid veze propisno proslavila.



(Ajdin Balićevac)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.