17.7.2021. 11:44
0
Englezi "prepolovili" rezervacije u talijanskim restoranima nakon poraza u finalu Eura
Reprezentacija Italije pobijedila je Englesku u Londonu u finalu ovogodišnjeg Eura.

Jedan od junaka finalne utakmice Leonardo Bonucci poručio je engleskoj javnosti kako njihova reprezentacija još nije dorasla Italiji, te da moraju još puno paste pojesti.

Međutim, čini se da ga Englezi doslovno nisu poslušali, pa je prema analizama tamošnjih medija broj rezervacija u italijanskim restoranima manji za 55 posto.

- Iz naših podataka je jasno kako Englezi još nisu preboljeli taj tragičan poraz u nedjeljnom finalu. Okrenuli su leđa popularnoj italijanskoj hrani, poput pice i paste te utjehu traže u tradicionalnoj britanskoj kuhinji - otkrio je Patrick Hooykaas, direktor TheForka, vodeće engleske stranice za restoranske rezervacije.

(H. Ahbabović)

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.