5.10.2021. 8:48
0
Zavrtit će vam se u glavi: Evo koliko je novca izgubio vlasnik Facebooka za nekoliko sati
Prema podacima Forbsa u realnom vremenu, Zukerbergovo bogatstvo smanjilo se za 5,4 odsto ili za 6,6 milijardi dolara i sada iznosi 116,1 milijardu dolara.

Na taj način je šef Facebooka ustupio peto mjesto na listi najbogatijih ljudi suosnivaču programskog softvera Oracle Lariju Elisonu, čije bogatstvo iznosi 117,8 milijardi dolara.

Korisnici Facebooka, Instagrama i WhatsAppa širom svijeta danas su prijavili ogromne prekide u radu ovih mreža. Zatim su se pojavili izvještaji o problemima u radu Telegrama, Twittera, Googlea i TikToka.

Zukerberg je društvenu mrežu Facebook osnovao u februaru 2004. godine. Facebooku takođe pripadaju servisi Messenger, WhatsApp i Instagram,pišu Nezavisne.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.