4.11.2021. 17:33
0
Hit šala na Facebooku: Rijetka ptica koja je sletila u Cazin završila na OLX-u, cijena sitnica
To mogu samo Bosanci, jedan je od mnogobrojnih komentara na urnebesnu šalu koja danas kruži na društvenim mrežama.

Organizacija za zaštitu životne sredine “Bentornato Ibis” iz Toscane u Italiji objavila je da je Ptica ćelavi ibis Nova jučer stigla u BiH. Organizacija prati kretanje ove iznimno rijetke vrste ptica. Kako tvrde njih je tek 300 na svijetu. 

Prema tvrdnjama organizacije ptica je sletila u okolinu Cazina.

Nije dugo trebalo da se dosjetljivi Bosanci i Hercegovci našale sa posjetom ove izuzetno rijetke ptice pa su podijelili njenu novu fotgrafiju. Ovaj put ptica nije bila u Cazinu već na najpopularnijoj web stranici za prodaju u BiH Olx.ba. Vještom montažom autor  je napravio novi artikal, pa se ćelavi ibis našao “u prodaji” za 200 KM.

Fotografija je izazvala mnogo reakcija.

“Sad ih ima 299” kometar je jednog od korisnika.

(Ajdin Balićevac)

PticaCazin
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.