17.8.2022. 9:58
0
Turista priča kako je u Barceloni lijepo, a iza njega lopov krade ruksak
Usred intervjua lopov je ukrao nečiji ruksak. Sve su snimile kamere, ali izgleda kao da je muškarac na kameri bio potpuno nesvjestan što se događa odmah iza njega...

Lopov je snimljen kako krade na plaži u Barceloni dok gost na odmoru intervjuisan na španjolskoj televiziji govori o odličnoj hrani i lijepom vremenu. Čovjek se pojavio u pozadini kada je turist rekao novinaru ‘Volim Barcelonu’, prenosi Mirror.

Intervju se nastavio bez prekida nakon što se muškarac sagnuo i ispod hlača izvukao torbu i otišao. Kako je on to učinio, turista se samo čulo ‘Plaža je vrlo lijepa, a voda je čista i hladna’. Nekoliko sekundi kasnije pojavio se i zbunjeni vlasnik ruksaka i počeo vikati da mu je netko ukrao stvari te ispitivao ako je neko vidio kradljivca.

Skoro se zaletio i u snimatelje dok je plažom vikao ‘Moja torba’ dok ga je gledala žena u bikiniju koja je nosila dasku za veslanje. Čovjek koji je intervjuisan je očito u potpunosti nesvjestan haosa iza njega do je novinaru nastavio pričati te spomenuo koliko voli hranu. Snimka sa španjolske televizije TVE snimljena na popularnoj barcelonskoj gradskoj plaži Sant Miquel, postala je viralna u ponedjeljak. Policija je otkrila da je ušla u trag lopovu te identificirala osumnjičenika.

“Zahvaljujući videu objavljenom na društvenim mrežama i policijskom izvještaju žrtve, identificirali smo i prijavili počinitelja krađe na plaži Sant Miquel. Na snimci se vidi da lopov iskorištava vlasnikovu odsutnost kako bi ukrao torbu i pobjegao s mjesta događaja”, rekao je glasnogovornik policije, prenose 24sata.hr.

(A. Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.