2.9.2022. 14:07
0
Ajkula uskočila u brod, zamalo udarila u grupu zapanjenih ribara
Cameron Sinclair i njegovi prijatelji bili su šokirani kada je mako ajkula skočila na palubu njihovog ribarskog čamca.

Kamera je uhvatila trenutak kada je najbrža ajkula na svijetu skočila na palubu čamca i zamalo udarila u grupu zapanjenih ribara. Na snimku koji je podijelio  Sinkler, jedan od ribolovaca na brodu, vidi se atlantska kratkoperajna mako ajkula kako iskače iz vode dok pecaroši privlače svoj ulov bliže čamcu.

Grupa je pecala nedaleko od obale Masačusetsa u SAD tokom vikenda kada se zvijer srušila pravo na palubu. Dok su se spremali da pokupe upecanu ajkulu na zadnjem dijelu čamca, još jedna ajkula se pojavila ispred njih, prevrnula se u zraku i upala na brod.




(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.