5.12.2022. 17:26
0
Bojan Gajić ispunio obećanje i zapalio svoj automobil
Banjalučki ljubitelj Mercedesa obećao je svojim prijateljima i pratiteljima da će zapaliti jedan svoj automobil koji ima u bogatoj kolekciji vozila. Nakon verbalno obračuna sa visočkim majstorom Asimom Vrancem zvani Tica, Boja je javno obećao da će spaliti jedan automobil.

Bojan kaže da mu je nanesena velika nepravda. Jer se bez razloga blati njegovo ime o vraćanju kilometara na automobilu.

“Zapaliću auto samo da sperem “ljagu” sa sebe i operem svoj obraz koji je Asim TICA Vranac isprljao i objavio javno na svom Facebook-u o vraćanju kilometara a dokazao sam mu dokazima da to nije tačno i da se radi o dva ista auta različitih kilometara!

“Riječ mora biti svetinja!. Ne smijemo biti glumci kao Asim Tica Vranac! – izjavio je ovaj ljubitelj Mercedesa za portal Crna-Hronika.
 
Na sigurnoj lokaciji Bojan je dovezao svog japanca Mitsubishi Sigmu koja je imala motor 3.0 V6 automatik sa bogatom opremom. Ovaj automobil smatran je luksuznim vozilom 90-tih godina. “Ne moram zapaliti auto. Znači ne mogu zapalitu auto, auto se zaključalo. Nikada se nije zaključao da se sada zaključa. Auto se ne da otključati. Nisam ja Tica, obraz mora biti svetinja. Riječ mora biti svetinja.” poručio je Bojan u video klipu .

Pogledajte cijeli video klip, kako je Bojan održao svoju riječ i zapalio automobil.




(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.