8.2.2023. 13:49
0
Vozača utrke zaslijepile grudi gledateljice, pa "fulio" zavoj: "Čujte, pogledao sam, nije da nisam"
Viktora Osmanova, vozača rally utrke iz ruskog grada Tule, zaslijepile su grudi gledateljice pa je zauzeo tek treće mjesto na kraju vožnje. Naime, navijačica mu je omela pažnju tako što je podignula majicu i mahnula mu grudima.

Dekoncentrirani Osmanov propustio je na vrijeme skrenuti u lijevi zavoj što ga je koštalo dragocjenih sekundi. I, vrlo lako moguće, boljeg plasmana.

Utrka “Petrovskaya Versta 2023.” održana je u regiji Rostov. Osmanov je po svršetku utrke incident prokomentirao ovako:

“Da, opazio sam je i propustio na vrijeme ući u zavoj. Ali nisam joj ništa zamjerio. Da smo se sreli kasnije, zajedno bismo se svemu tome dobro nasmijali”, rekao je zaslijepljeni vozač.



On je dodao da često raznorazni golaći zafrkavaju vozače.

Prizor je, otkrile su snimke, dobro zabavile i okupljene gledatelje na toj poziciji.

“Niko se nije naljutio na djevojku… To su stvari koje obožavatelji rade. Vidio sam gole muškarce i gole djevojke kako mašu grudnjacima”, kazao je Osmanov.

Nesreća dogodila u roku od samo nekoliko sekundi – dok se kamera pomaknula od žene, automobil je već bio prizemljen u snijegu.

Žena i njena prijateljica se mogu vidjeti na videu kako se bukvalno valjaju od smijeha dok automobil odlazi u jarak nasuprot njih.

Posramljeni vozač brzo okreće i u rikverc izlazi iz jarka – daleko od gledatelja koji su se također smijali.

Rostov je grad u Jaroslavskoj oblasti u Rusiji i jedan je od najstarijih u zemlji.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.