16.2.2023. 15:08
0
Snimak pregledan 130 miliona puta, biće iz mora šokiralo TikTok: "Moj najveći strah"
Video koji je "okupirao" društvene mreže dolazi iz Australije na kojem se vidi Brodie Moss, inače poznati influenser, koji vozi kajak.

Međutim, tokom vožnje nailazi nepoznato morsko biće - koje podsjeća na zmiju.

"Ovo je samo jedan od brojnih razloga zašto neću ići u Australiju", "Razlog zašto ne idem u more nikako", "Šta je sada ovo?", "Moj najveći strah..." - glasili su samo neki od hiljade komentara ostavljen na ovaj video koji je samo putem TikToka pregledam više od 130 miliona puta.

Na Instagramu je jedan od pratioca Mossa napisao da je riječ o maslinastoj morskoj zmiji, koja je, ustvari, vrlo otrovna, te lovi male do srednje ribe. 

Razlikuje se od ostalih, poput morskih kornjača i krokodila, jer se gnijezde na obali, pošto se cijeli životni ciklus zmije odvija u oceanu.

Snimak možete pogledati OVDJE.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.