10.12.2023. 17:00
0
Drama na nebu iznad BiH: Avion kružio, jedva sletio u Sarajevo
FOTO: HAYAT
Putnici koji su letjeli iz Istanbula prema Sarajevu doživjeli su neočekivano odgađanje dolaska uslijed nezgodnih vremenskih uslova iznad Bosne i Hercegovine, saznaje Hayat.ba.

Neposredno prije planiranog slijetanja, avion je bio prisiljen kružiti, suočavajući se s nizom slojeva oblaka i magle, što je rezultiralo dodatnim polusatnim kašnjenjem.

Ovi neočekivani meteorološki izazovi stvorili su potrebu za dodatnim vremenom kako bi se stekli sigurni uvjeti za slijetanje.

alt

Međutim, nakon što su piloti procijenili da su stvoreni prihvatljivi uvjeti za bezbjedno spuštanje, avion je uspješno sletio na sarajevski aerodrom, što je bilo posebno olakšanje za putnike.

Incident je podsjetio putnike i osoblje na važnost sigurnosti kao primarnog prioriteta u zračnom prometu. Iako su se suočili s neočekivanim kašnjenjem zbog vremenskih uvjeta, profesionalnost posade omogućila je sigurno slijetanje bez ikakvih komplikacija ili opasnosti po putnike.

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.