3.4.2024. 15:04
0
Bosancu njemačka firma dala otkaz, uz pismo: "Popio si tri kg kafe za mjesec dana, visiš na mobitelu, kasniš na posao"
Tik Tok korisnik "Hame95" objavio je video u kojem se pojadao zbog otkaza koji je dobio u Njemačkoj. VideO je naslovio: "Evo vam vaša Njemačka, jedna greška i letiš na ulicu...", a u njemu je pojasnio kako je i zašto "zaradio" otkaz u firmi.

– Dobio sam otkaz, sad ćete vidjeti što su njemački poslodavci. Gledajte što su mi napisali... Zbog čega su oni meni otkaz dali? Rekli su mi da više vremena trošim na mobitelu nego na poslu, popili ste tri kilograma kafe o trošku firme za mjesec dana (Čuj, tri kile?! Nisu tri kile, nego tri kafe!) i svaki dan kasnili na posao – požalio se mladić iz Bosne i Hercegovine na snimku kojeg možete pogledati OVDJE.

No, to nije sve. Poslali su mu još jedno pismo, u kojem navode da je poslovnu karticu firme koristio u privatne svrhe.  

– Švabe me optužuju da sam lopov, a ja jesam par puta greškom njihovom karticom platio, ali da sam potrošio 4000 eura, to je laž. Ne znam sta da radim – pojadao se mladić na drugom SNIMKU.

 
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.