9.4.2024. 11:20
0
Dječaka u Banjoj Luci upitali da li planira biti policajac, njegov odgovor je urnebesan
Ministarstvo unutrašnjih poslova RS je organiziralo Dan otvorenih vrata u Centru za obuku u Zalužanima kod Banje Luke. Tom prilikom novinarka je pitala jednog dječaka Damjana (6) da li planira biti policajac.

“Voliš li ti policiju? Planiraš li biti policajac zbog te kape?”, upitala ga je novinarka ATV Banja Luka.

Dječak je odgovorio: “Ja više volim biti Dodik”. Pogledajte video. 



Djeci je predstavljena oprema policijskih službenika, a posjetili su Jedinicu konjica-službeni psi Žandarmerije MUP-a RS.

Dan otvorenih vrata u Centru za obuku u Zalužanima traje do petka, 12. aprila. Planirana je posjeta 650 djece školskog i predškolskog uzrasta.

BANJA LUKA
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.