22.6.2016. 17:54
0
Jednostavan trik kako da se riješite zubobolje prije odlaska kod stomatologa
Gotovo su svi ljudi u svom životu imali problema sa zuboboljom.

Piše: Haris Ahbabović

Bez obzira na vašu dentalnu higijenu, kad tad ćete iskusiti ovaj bol. Ne treba da vam govorimo da čim iskusite ovaj bol odmah treba da odete kod zubara, ali s obzirom da se zubobolja pojavljuje uvijek kada želite da se odmorite ili kad imate stresan dan, ne možete samo da izletite i odete kod doktora.

Tada prirodni sastojci stupaju na scenu. Jednostavno je, djeluje brzo i treba vam samo dva sastojka, savjetuje Kurir.

Karanfilić u prahu
Kokosovo ulje

Procedura je jednostavna: pomiješajte pola kašikice od svakog sastojka dok se ne pretvori u pastu. Sve što treba jeste da stavite pastu (do 3 puta na dan) na zub i desni koje vas bole.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.