31.1.2017. 17:07
0
Izbijelite zube na prirodan i jeftin način
Uklonite naslage na zubima, izbijelite svoj osmijeh na prirodan način!
Ovo sredstvo za izbjeljivanje zuba daje magične rezultate…

Naslage na zubima jednako su vidljive kod žena i kod muškaraca, a u većini slučajeva su rezultat konzumiranja određenih namirnica, slatkiša, pića, kao i nezdravih navika poput pušenja…

Takođe, i genetika igra veoma važnu ulogu. Naime, danas je veoma lako da promijenite sve što vam se ne dopada kada je vaš izgled u pitanju. Mnogobrojni preparati i zahvati sve više su dostupni, ali problem koji se javlja uglavnom je finansijske prirode. Takvi proizvodi su izrazito skupi, ali je pitanje da li će dati željene rezultate i koliko su dugotrajni. Zbog toga, postoje prirodni načini da izbijelite svoje zube, poslije čega ćete se sigurno osjećati mnogo bolje.

Jedna od alternativa iz prirode jeste jabukovo sirće, koje je mnogima do sada dalo nevjerovatne rezultate. Kao što je poznato, jabukovo sirće je nusprodukt frementacije jabuka i puno je esencijalnih minerala, kao i zdravih enzima. Ukoliko ga koristite za izbjeljivanje zuba, ovaj sastojak ne samo što pomaže u uklanjanju fleka sa zuba, on uništava i bakterije u ustima koje uzrokuju loš zadah.

Sve što bi trebalo da uradite je da pomiješate pola kašike jabukovog sirćeta sa jednom šoljom vode i svakog jutra ispirate usta ovom tečnošću, piše CDM. 

Napomena: Pošto sirće može da ošteti zubnu gleđ, obavezno ga miješajte sa vodom i nakon ispiranja operite zube.

Prije nego što počnete da koristite jabukovo sirće, evo šta bi trebalo da znate:

1. Prije upotrebe protresite bocu u kojoj se nalazi jer se hranljive materije obično nalaze na dnu.

2. Obavezno sirće pomiješajte sa vodom prije upotrebe.

3. Tretman koristite jednom dnevno, dovoljno je.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.