16.9.2020. 14:05
"Kada su me pitali, da li bi volio da mi dovedu čovjeka koji me ranio, rekao sam, dovedite mi Momčila Krajišnika"
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da će na sjednici Predsjedništva BiH zatražiti minutu šutnje povodom smrti ratnog zločinca Momčila Krajišnika.

Dodik je istakao da bi na Palama po Krajišniku trebalo da bude imenovana jedna od ulica, kao i neka od ustanova u Istočnom Sarajevu. 

Podsjećamo, Krajišnik je preminuo juče u Banjoj Luci od posljedica zaraze virusom na Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane Univerzitetskog kliničkog centra, gdje je hospitalizovan 30. avgusta.

O ovom ratnom zločincu za naš portal govorio je bivši predsjednik SDP-a, Zlatko Lagumdžija.

U priloženom videu pogledajte šta je Lagumdžija rekao za Source.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana