2.2.2021. 19:38
"Ne vidim razlog zašto bih bio ufuran, valja sutra opet proći ulicom. Vakcinisat ću se, zašto da ne! Policijski sat mi je pomalo čudan, jer ako će se neko zaraziti, to može biti i prije 23 sata"
Na lokalnim izborima održanim protekle godine Ibrahim Hadžibajrić osvojio je svoj četvrti načelnički mandat u Općini Stari Grad.

U današnjem razgovoru sa Source portal Hadžibajrić je istakao kako je normalan pristup prema svakom građaninu jedan od glavnih razloga njegovog dosadašnjeg uspjeha na načelničkoj poziciji.

"Nema razloga da se čovjek ponaša nešto drugačije, jer sve su ovo funkcije od danas do sutra. Valja se opet sutra sresti sa ljudima na ulici", rekao je Hadžibajrić za naš portal.

Razgovarali smo o ugostiteljstvu u ovoj Općini, koje se tokom pandemije koronavirusa našlo na velikom udaru. To najbolje potvrđuje svakodnevno zatavaranje ugostiteljskih objekata u glavnom gradu BiH.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana