11.2.2021. 14:08
"Mnogi su mi govorili: Dybala ima milionski ugovor, uzmi mu pare! Jučer sam se čuo sa njim i njegovom suprugom i malo sam ih 'naružio'"
Nedim Šuta, osnivač i vlasnik jedine registrovane uzgajivačnice pasa pasmina Američka akita i Shiba inu u Bosni i Hercegovini govorio je danas za Source portal.

Tokom razgovora pitali smo Nedima kako je odlučio da uzgajanje pasa bude posao kojim će se baviti, te koja je tajna njegovog uspjeha?!

Inače, Nedim Šuta je suosnivač prvog bosanskohercegovačkog online pet lifestyle magazina WOOF.ba, vlasnik  svjetski poznatog kinološkog brenda Dr. Wolf Kennel, te internacionalni kinološki sudac.

Vijest koja se proteklih dana mogla pročitati u medijima, da je poznati argentinski fudbaler Paulo Dybala, upravo od našeg sagovornika kupio svog novog kućnog ljubimca odjeknula da je u cijelom regionu.

Za Nedima i njegovu ekipu bilo je to veliko priznanje za ljubav, rad i trud koji godinama ulažu u posao kojim se bave.


Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana