14.4.2021. 9:10
"Ne znam kakvi ljudi sjede u tom kriznom štabu, to nije musliman pisao. Jučer sam napravio 500 iftara kojih nema nigdje u Evropi, sve sam ih morao podijeliti radnicima da ne propadnu"
Sejo Brajlović, vlasnik poznatog restorana na Ilidži, jučer na zvaničnom Facebook profilu svog ugostiteljskog objekta obratio se građanima, nakon što je donesena odluka da neće biti pomjeren policijski sat zbog ramazana.

Brajloviću je ova odluka teško pala. U telefonskom razgovoru za Source portal nazvao je 'sramotnom'.

Do sada je podržavao rad kriznih štabova, čak je nekoliko puta javno isticao kako ugositeljske objekte treba zatvoriti dok se pandemija ne smiri. 

Tokom razgovora upitali smo Brajlovića šta je sa 100.000 KM koje je planirao donirati u nabavku vakcina?!

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana