8.7.2022. 12:29
"Od Sarajeva se može dobiti novi Dubai. Vlada u KS i Trojka nije prava alternativa SDA. Sad rade tramvajsku prugu, a ne rade stajališta, pa će ponovo sve raskopavati zbog toga"
Generalni sekretar SBB-a Amer Kapo govorio je Source portal.

Prije šest mjeseci Kapo je razriješen sa funkcije direktora KSC Skenderija. Na početku razgovora, zanimalo nas je da li danas prati kako funkcioniše i šta se sve radi u ovoj javnoj ustanovi.

Bilo je govora o ambicijama SBB stranke nakon Općih izbora u oktobru, te o tome koliko je realna ideja da Sarajevo u naredom periodu može postati novi Dubai, kako je to prije nekoliko dana u jednoj izjavi istakao predsjednik SBB-a, Fahrudin Radončić.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana