24.9.2018. 15:35
Pogledajte našu izbornu avanturu zabilježenu na selu: Haris se isprovaljivao, kao i SDP i SDA, sada ćemo drugačije
Kako smo uvijek spremni osuđivati bez argumaneta i kako nam je često jezik brži od pameti, tako vrlo često možemo čuti kako su ljudi sa sela krivi što imamo ovakvu vlast.

Kažu 'Ovi sa sela glasaju iste, oni nisu svjesni da postoje nove nade.

Kažu sve dok ovi sa sela ne počnu razmišljati drugačije, nema nam spasa. Mi smo odlučili posjetiti jedno selo i poslušati razmišljanja tih ljudi.

Pitali smo ih hoće li glasati, da li za iste ljude, kako im je bilo prethodne četiri godine živjeti sa ovima koje smo imali. 

Kiša nam je otežala put da sretnemo više sagovornika, ali mi se uvijek zalažemo za to da je važan kvalitet, ne kvantitet.

Pogledajet kako je izgledala naša izborna avantura zabilježena na selu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana