19.4.2022. 9:00
Borio se protiv Stojnića: Ivo Ćuk ima tetovirane ustaške simbole, sluša Thompsona,..
Ivo Ćuk je borac hrvatskog porijekla koji živi u Austriji, dosad ima skor od 19 pobjeda i 11 poraza, a prema dostupnim podacima posljednji put se borio 2018. godine. Mnogima je za oči zapalo to što Ivo Ćuk ima ustaške simbole istetovirane na tijelu, istetovirane preko prsa.

Ovaj MMA borac voli i politiku. Učlanio se prije nekoliko godina u 'Hrvatsku čistu stranku prava', a mnogima je inače poznatiji kao  hrvatski “freefight” borac u Mixed Martial Arts (MMA).

Ćuk ima običaj u ring ulaziti uz zvuke kontroverznog pjevača Thompsona. MMA borac porjeklom iz Rame Ivo Ćuk inače živi u Austriji. On u ring skoro svaki put ulazi uz zvuke Thompsonove pjesme pod nazivom 'Nema predaje'. Prije ove muzičke numere, do prije nekoliko godina on je u oktagon ulazio uz pjesmu 'Bojna Čavoglave', također od Thompsona.



FOTO: Sučeljavanje pred meč sa Stojnićem


Ćuk je skupio do sada 19 pobjeda i 11 poraza u karijeri MMA borca. a posljednja borba prije ove s Denisom Stojnićem bila mu je 2018. godine.


Poslušajte i himnu 'Hrvatske čiste stranke' kojoj pripada ovaj MMA borac




NA MEČU S DENISOM imao je i 'podršku' koja i nije baš slavno završila. Naime, brat borca Ive Ćuka uputio je niz uvreda Stojniću, a sve zbog fizičkog izgleda. Naš popularni borac nije mu ostao dužan te mu se vrlo pristojno obratio nakon meča.


NOVINAR: Amer Mujezinović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana