24.4.2022. 18:25
Olivera Ćirković u Sarajevu: Uskoro slijedi i film o mom životu. Prisjetila se rahmetli Dženana Čeligije - bio je kao anđeo!
Odležala je 8 dugih godina u najstrožijim grčkim zatvorima, pa postala poznata širom evropskih granica kao vođa čuvene kriminalne grupe Pink Panter i kao jedina žena koja je uspjela da pobjegne iz jednog od najčuvanijih grčkih zatvora, navodi se u biografiji Olivere Ćirković.

Ja, Pink Panter je iskrena ispovjest poznate reprezentativke u košarci, Olivere Ćirković, koja je u jednom periodu života krenula stramputicom kriminala.



Ćirkovićeva na veoma dramatičan i uzbudljiv način opisuje sve likove i događaje koje je doživjela u svom robijaškom životu, prije bijega iz zatvorskog dugogodišnjeg stila života.


PRIČALI O BUDUĆIM PROJEKTIMA, A PRISJETILI SE I PREMIBULOG DŽENANA ČELIGIJE

Olivera kaže da u Sarajevu nije gošća, smatra ovaj grad svojom kućom. Živjelo se zajedno pod jednom zastavom,  kaže nam ona.

U toku snimanja razgovora prisjetili smo se i prerano preminulog sportaša Dženana Ćeligije. Olivera mu je u čast, putem društvenih mreža uputila niz veoma emotivnih poruka.

Bosanskohercegovački futsaler, Dženan Čeligija, preminuo je nedavno u 32. godini života od posljedica srčanog udara. Njemu je pozlilo na treningu, a ljekari su samo mogli da konstatuju smrt.


Kaže Olivera malo je ljudi kao što je bio on,  divan sportaš i pravi anđeo u tijelu čovjeka.


Ćirkovićeva nam je kazala da će u narednom periodu biti mnogo noviteta kada je u pitanju nj3na priča "Ja, Pink Panter" jer su mnogi planovi u razradi. Priprema se filmska priča koju će raditi veoma ozbiljne filmske produkcije, navodi ona.


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana