13.12.2019. 16:11
Nikšić: Neki od zastupnika su ucijenjeni
Damir Nikšić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, kazao je danas da su neki od zastupnika u ovoj Skupštini ''ucijenjeni nekim stvarima''.

''Izgleda da je Vlada KS zvanično pala'', poručio je on.

Podsjećamo, lider SDA, SBB-a i DF-a danas su najavili formiranje nove većine u Skupštini.

''Neki od zastupnika su ucijenjeni nekim stvarima (“nešto su im našli”) pa moraju poslušati svoje stranačke robovlasnike i preći sa SDA. (Ili je to barem zvanično opravdanje oko kojeg su se usaglasili)

Sad u 14 je kolegij Skupštine. Javiću se sa lica mjesta'', poručio je on.

Podsjećamo, Naša stranka najavila je za danas pres-konferenciju koja će bit će održana nakon što su lideri SDA, SBB-a i DF-a najavili formiranje nove većine u Kantonu Sarajevo.

Nikšić u Skupštini djeluje kao samostalni zastupnik, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana