3.3.2021. 8:43
Senad Hadžifejzović pitao Aleksandra Vučića, tokom intervjua, da li je pucao na Sarajevo
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tokom boravka u Sarajevu održao je sastanak sa članovima Predsjedništva BiH, kojima je uručio donirane vakcine, a nakon toga razgovarao je sa Senadom Hadžifejzovićem za FACE TV.

Piše: H. Ahbabović

- Ako do 15. aprila ne dam veliki intervju uživo za FACE, imate pravo da me svaki dan, nakon tog dana, nazovete lažovom! No, morate doći u Beograd prije intervjua da Vam pokažem nešto i da to snimite - kazao je predsjednik Srbije u kratkom razgovoru za FACE TV.

Hadžifejzović je pitao Vučića hoće li se “otcijepiti” pola države Bosne i Hercegovine, RS, i priključiti Srbiji?

- Ne tjerajte me da govorim šta stvarno mislim o tom pitanju, jer sam to rekao u lice i predstavnicima i Hrvata i Bošnjaka a zna i Mile šta sve mislim!

Između ostalog, Senad Hadžifejzović je Vučića pitao i da li je pucao na Sarajevo.

Video: Face TV

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana