4.3.2021. 13:23
Sulejman Haljevac uputio incijativu: Centar nikad nije bio prljaviji, 373 sijalice ne rade
Sulejman Haljevac uputio je inicijativu u Općinskom vijeću Centar u ime Kluba vijećnika SBB-a koja se odnosi na odvoz smeća i stavljanje u funkciju rasvjete u toj općini.

Uputio sam inicijativu da se rasvjeta hitno popravi i da se smeće odvozi, naša općina Centar nikad nije bila prljavija. Nakon upita velikog broja nezadovoljnih građana izašao sam na teren i u roku od dva dana uočio da 373 sijalice nisu u funkciji na vidljivim mjestima. Kontejneri su zapušteni, smeće se ne odvozi, što dovodi do rizika da se poveća broj glodara i gmizavaca – kazao je Haljevac, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana