12.8.2022. 19:15
Komšić uputio telegram saučešća predsjedniku Crne Gore
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je telegram saučešća predsjedniku Crne Gore Mili Đukanoviću povodom masakra koji je počinjen danas na Cetinju.


“Uvaženi predsjedniče Đukanoviću, s velikim žaljenjem sam primio vijest o masakru koji se dogodio danas na Cetinju. Ovaj bezumni čin proizveo je nesagledive posljedice i nevine žrtve, te zaslužuje svaku osudu. Porodicama ubijenih i Vama izjavljujem najiskrenije saučešće, a svim povrijeđenima želim brz oporavak”, kaže se u telegramu saučešća, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. 


(Fena / Aldina R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana