23.4.2024. 12:01
Sarajevo obavijeno tugom - Prerano nas je napustio 25-godišnji Mirsel Smajić: "Sve mi je ovo teško palo, još ne mogu da vjerujem..."
Mirsel Smajić preminuo je nedjelju, 21. aprila u 25. godini života.

Smrtovnica je u dnevnoj štampi objavljena jučer, ali novine su i danas pune posljednjih pozdrava. Vijest o smrti mladog Sarajlije potresla je mnoge, a društvene mreže preplavljene su emotivnim porukama i oproštajima njegovih prijatelja. 

"Otišlo je jedno dijete koje ni pod razno nije trebalo. Najbolji prijatelj moje djece. Mirsele moj neka ti je laka zemlja", stoji u jednoj od poruka na Facebooku. 

"On je pozvan na Nebo jer i Nebo treba dobre ljude. Nama je ostavio uspomene i sjećanja. Čuvat ćemo ih i biti sretni i ponosni što smo ga poznavali, što smo živjeli kada i on, što smo mu bili prijatelji. Zato ljudi kao Mikac nikad ne umiru. Samo se sele tamo gdje svojom dušom čekaju Raj i odozgo nas gledaju. I vole.. Počivaj u miru Božijem", "Pa brate moj… Sve ovo mi je teško palo još ne mogu da vjerujem, ne mogu sebi da dođem da te više nema, da te neću pozdraviti… Ono naše deee.. taaaa reci (to je nešto naše bilo). Falit će mi onaj tvoj zagrljaj… Volim te i voljeću te zauvijek moj, moj”.., samo su neke od brojih poruka koje su objavljene na društvenim mrežama.

Iza Mirsela Smajića su ostali majka Tatjana, otac Goran, sesta Nevena, tetke, rođaci, te brojna rodbina i prijatelji. Sahrana će biti obavljena u srijedu, 24. aprila u 13 sati na gradskom groblju Vlakovo.

image

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana