25.4.2024. 11:15
Influenserica Adna Helić se oglasila nakon privođenja - Napale je žene u komentarima: "Nama sirotinji prosipaš luksuzan život..."
Bh. influenserica i kozmeričarka Adna Helić puštena je za se brani sa slobode uz mjere zabrane.

Podsjetimo, njoj je prije 5 dana zapaljen skupocjeni automobil BMW, a prije tri dana je uhapšena u akciji “Black Tie 2”.

Odmah nakon što je puštena na slobodu, Adna je postavila par objava na Instagramu.

Iako direktno ne smije govoriti o predmetu, Adna je poslala vrlo jasne poruke o tome šta misli o akciji u kojoj je uhapšena.

Prvi story koji je objavila jeste “Life tip: Don't trust words”, da bi nakon toga objavila poruku “Patience is power”.

Adna je prvo dala životni savjet da se ne vjeruje riječima, a drugim citatom je poručila kako je strpljenje moć.

Nakon toga je bh. influenserica postavila arhivsku fotografiju iz Beča uz opis “Najveća snaga koju čovjek može da nosi sa sobom je čista savjest”.

Nakon ove objave, u komentarima su je žene napale.

Podsjećamo, Helić je uhapšena zajedno sa 22 osobe zbog sumnje na organizovani kriminal.

Tužilaštvo tvrdi da se na osnovu komunikacije putem Sky aplikacije između šefa međunarodnog narkokartela “Tito i Dino” Edina Gačanina i bivšeg policijskog službenika Specijalne policijske jedinice Dženisa Kadrića, a koja se odnosni na prenošenje 200.000 eura iz Dubaija u BiH, spominje se da će novac prenijeti “izvjesna ženska osoba”.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana