25.4.2024. 16:03
Bh. trojac dobio diplomatske pasoše
Ministarstvo vanjskih poslova BiH na čelu sa Elmedinom Dinom Konakovićem je danas dodijelio diplomatske pasoše bh. sudijama.

Irfanu Peljti, Senadu Ibrišimbegoviću i Davoru Belji su danas u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova urečeni diplomatski pasoši.

Oni su tako postali dio sportista koji već imaju diplomatske pasoše BiH, a to su Lana Pudar, Lejla Njemčević, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Elvedina Mutaferija, Amel Tuka…

Peljto se nalazi na spisku arbitara koji će biti četvrte sudije na utakmicama grupne faze Eura, a Ibrišimbegović je na spisku rezervnih pomoćnih sudija.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana