25.4.2024. 17:06
Isak posjetio Specijalnu policijsku jedinicu Federalne uprave policije
Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak posjetio je danas Specijalnu policijsku jedinicu Federalne uprave policije, gdje ga je dočekao komandant Mustafa Selmanović.

Sagovornici su razmijenili informacije o sigurnosnoj situaciji u Bosni i Hercegovini te aktivnostima koje poduzima federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak na unaprjeđenju rada i poboljšanju uslova rada u Specijalnoj policijskoj jedinici.

Isak je izrazio podršku radu komandanta Mustafe Selmanovića, koji je mnogo puta dosad dokazao da na profesionalan i zakonit način vodi jednu od najvažnijih policijskih jedinica u BiH.

Selmanović je zahvalio Isaku za podršci te pohvalio aktivnosti koje poduzima na poboljšanju rada Specijalne policijske jedinice i generalno Federalne uprave policije - saopćeno je iz FMUP-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana