29.4.2024. 16:21
Nobilo: Sutkinja je donijela nekoliko odluka koje su nas iznenadile, pokušala je uvažiti pravne razloge
Anto Nobilo, koji radi kao dio advokatskog tima predsjednik RS Milorada Dodik, kazao je konferenciji za medije da je Tužilaštvo BiH danas iznijelo svoje dokaze.

- Vidjeli ste o kakvom se kvalitetu dokaza radi. Sutkinja je donijela nekoliko odluka koje su nas ugodno iznenadile.  Pokušala je uvažiti pravne razloge. Za sada mi se čini ohrabrujuće. Instirat ćemo da se sluša Kristijan Šmit, jer od njega je sve počelo. Sam je rekao da je advokat i ne bi trebao da se boji sudnice - rekao je Nobilo.

Dodao je da ostaje da se vidi šta će se uvažiti od dokaza koje je odbrana predložila  te poručio da će se na osnovu toga vidjeti kakve šanse imaju.

(Ajdin B.)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana