30.4.2024. 8:41
Majke Srebrenice zahvalile na podršci rezoluciji o genocidu: Crna Gora ostala iskreni i vjerni prijatelj
Majke Srebrenice zahvalile su se crnogorskom premijeri Milojku Spajiću što je donio odluku da Crna Gora podrži rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO, Milan Nič napisao je na mreži X da mu je Spajić kazao da će Crna Gora podržati Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, ali da je neće sponzorirati.

- Zahvalne smo poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su nedjeljama vodili bitku da Crna Gora ostane iskreni i vjerni prijatelj građana Srebrenice. Hvala Vam - poručile su Majke Srebrenice.

Dodale su da zahvalnost duguju i poslanicima Demokratske partije socijalista, Građanaskog pokreta URA, Socijaldemokrata, Bošnjačke stranke, Pokreta Evropa sad, Andrijanu Vuksanoviću kao i Albanskim partijama.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana